Dé après ski kroeg in het fantastische Franse Flaine heeft voor het eerst haar deuren geopend op 14 december 2001. Sinds die dag staat het personeel van de Flying Dutchman (FD) iedere dag van het seizoen garant voor het ultieme après ski gevoel dat veel Nederlanders onderhand kennen.
De FD is iedere dag in het seizoen vanaf 11 uur geopend en sluit de deuren pas om 2 uur de volgende ochtend. Elke dag heeft de FD weer een ander thema om de sfeer er optimaal in te krijgen. Zo wordt iedere week een Tiroler avond en een BBQ georganiseerd. Om het weekprogramma voor het huidige seizoen te zien kan je kijken bij de tab 'programma'.
Met een ligging van 1.600 meter boven het zeeniveau is Flaine gerust te bestempelen als sneeuwzeker. Het skigebied waar Flaine onder valt heet 'Le Grand Massif' en beschikt over 265 kilometer goed geprepareerde pistes in alle categorien; voor de snowboarders 'behoorlijk vet'.
Voor meer informatie over de skipiste : www.skiflaine.com

Je kan in Flaine ook lekker eten. Er zijn allerlei eetgelegenheden te vinden waar je lekker bij kunt tanken na een lange dag op de ski's. Voor de beste en goedkoopste lunches ga je natuurlijk naar de FD. Klik hier voor de menukaart.

Kortom, in Flaine kan je wintersportvakantie niet stuk. Voor actuele weersberichten ga je naar www.chamonix-weather.com